Tom Boonen over Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Boonen over Wout van Aert. © Belga

Onze analist Tom Boonen ziet de ster van Wout van Aert opnieuw schitteren: “Concurrentie? Met alle respect, maar… die is er niet”

Kristallen fietsMorgenavond is het zover. Dan wordt de Kristallen Fiets, dé prijs voor de beste Belgische wielrenner van het voorbij jaar, uitgereikt. Eén topfavoriet - het zal u niet verbazen: Wout van Aert. Onze analist Tom Boonen is lovend. “Wat Wout deed in de Tour, dat heb ik, werkelijk waar, nooit eerder gezien.”

5 reacties

  • nancy segers

    2 jaar geleden
    Tom heeft een keer gelijk,dit jaar waren er niet veel die op dit niveau een jaar en winners bij elkaar reden,mijn stem had hij en hij heeft maar liefst 95% van de stemmen die we hier konden geven. Wout verdiend het ook.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Sinds Wout is samen met Mathieu de koers weer mooi.
  • Frank Claes

    2 jaar geleden
    Wout won in de tour op 3 fronten. Massaspurt, bergrit en tijdrit. Er is geen enkele renner ter wereld die zo'n "stunt" voor mekaar krijgt. Kortom Van Aert heeft zeker in eigen land geen concurrentie en hij alleen verdient deze trofee . Het is hem gegund !!
  • Werner Humblé

    2 jaar geleden
    Kristallen fiets met kilometers voorsprong de rest staat niet op de foto
  • Henk Juwet

    2 jaar geleden
    Ja wie anders dan Wout gent wevelgen amstel gold belgisch kampioen 3 verschillende ritten in de tour plus nog tal van mooie overwinningen en 2zilveren medailles sorry maar dit palmares kan echt niemand voorleggen