Superfan Sophie Declerck kijkt al sinds haar twaalfde 'Familie', behalve de voorbije twee weken.
Volledig scherm
PREMIUM
Superfan Sophie Declerck kijkt al sinds haar twaalfde 'Familie', behalve de voorbije twee weken. © Joel Hoylaerts / Photonews

Fans van ‘Familie’ zijn furieus en dreigen met stappen: “Als Peter niet terugkomt, kijk ik nooit meer”

TVHet klettert in elke familie weleens, maar nu is er ook óver ‘Familie’ dikke ambras. De feuilletonfans zijn niet boos - “Te zacht uitgedrukt” -, wel woedend over de plannen die VTM heeft met vier van z'n (oudgediende) acteurs: ontslag. Ze dreigen met protest aan de VTM-gebouwen en willen de kijkcijfers doen kelderen. “Het wordt net een Ketnet-reeks.” De zender zelf houdt zich voorlopig op de vlakte.

36 reacties

  • Didier Van Wesemael

    2 jaar geleden
    Ik ben(jammer genoeg) grote fan van Familie, maar als deze personages verdwijnen verdwijn ik ook. Van Iris is het voor mij duidelijk dat ze zal sterven bij de geboorte van haar baby… Lang leve ‘Thuis’ op één zeker ? Ben nog niet zeker….
  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Is momenteel toch met stip het slechtste programma op VTM
  • Helene Caes

    2 jaar geleden
    ik begrijp goed al deze reacties, ben akkoord met dit alles, maar waarom moest Peter verdwijnen er zijn er nog die veel geld kosten en deze blijven er steekt toch altijd een addertje onder het gras, iets die we nooit te weten zullen komen, de soap zal wel voort draaien en na een bepaalde tijd vergeten ze Peter - spijtig een goede acteur - wie is de volgende?
  • Daniel Warmoes

    2 jaar geleden
    Heruitzenden vanaf aflevering 1... geen kosten de volgende 30 jaar. Ben geen kijker, maar lijkt mij de beste oplossing:-)
  • patrick masson

    2 jaar geleden
    Als er niemand meer moest kijken kan VTM de boel volledig opdoeken en veel geld sparen...