John van den Brom
Volledig scherm
PREMIUM
John van den Brom © Photo News

Onze chef voetbal vindt dat Genk Van den Brom na bekerexit niet kan ontslaan: “Scorebordbeleid is al even erg als scorebordjournalistiek”

Croky CupClub Brugge staat in de kwartfinale bij gratie van de strafschoppen. Na een spektakelwedstrijd waarin beide ploegen elkaar met defensieve flaters de loef afstaken. Racing Genk likt de wonden. Onze chef voetbal breekt daarbij een lans voor John van den Brom. “De realiteit is dat Racing Genk afgelopen week gewoon goed voetbal serveerde.”

13 reacties

  • Rudy Claes

    2 jaar geleden
    Dit Genk eindigt samen met Club , Union en Antwerp of Gent in play off 1
  • Frans Peeters

    2 jaar geleden
    Wat ben je als je goed voetbal brengt en de tegenstrever weet hoe je voetbalt op dezelfde manier en wie wil bij Genk nog trainer worden?.
  • Jan Willekens

    2 jaar geleden
    Zonder Onuachu durven de andere spelers weer voetballen en creatief zijn. Dit is onvoorspelbaar voor de tegenstander en op die manier volgen de goals wel. Daarenboven staan er nu ook 90 minuten 11 spelers op het veld; met Onuachu is dat maar 10. Als invaller de laatste 20 minuten is deze wel ideaal. Nu nog de verdediging op niveau krijgen en Genk is opnieuw vertrokken.
  • Ivan Beelaert

    2 jaar geleden
    Hoe kan je nu die trainer ontslaan al je ziet hoe die speler sukkelt over zijn eigen voeten in plaats van scoren en de wedstrijd was gespeeld.
  • Ludo Arijs

    2 jaar geleden
    John heeft geen Lang od De Ketelaere maar zeker geen Mignolet alhoewel ik mijn meening herzie die Leys straald echt veel meer uit dan zijn collega veel succes John supertrainer