Vinícius Junior.
Volledig scherm
PREMIUM
Vinícius Junior. © AP

‘Vini’ vidi vici: ziehier de reden waarom Eden Hazard niet meer in de ploeg komt bij Real Madrid

Buitenlands voetbalHij kwam, hij zag en hij overwon. Vinícius Junior (21). De nieuwste sensatie in het Europese voetbal. De muur waarop Eden Hazard botst bij Real Madrid. ‘Il n’y a pas photo’, helaas. Een portret van ‘Vini’, die drie jaar futsal speelde, als kleine jongen veeleer een Barça-supporter was en maanden tactloos en genadeloos werd uitgelachen in Madrid. 

6 reacties

  • PAUL vancraenenbroeck

    2 jaar geleden
    heb verschillende matchen gezien waar hij" niets" was, het probleem is de trainer die deze jongen absoluut wil opstellen de rest doet de media gelijk voor PSG met M4BAPE!
  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    De enige echte reden is omdat Eden niets meer presteert.. De beste Eden is 10 maal beter dan Vini maar als je het al 3 jaar niet meer toont wordt het moeilijk natuurlijk
  • Karel Bellen

    2 jaar geleden
    Dat hij toch vertrekt, hij zit daar helemaal te verkommeren in Real Madrid
  • Frank Bolle

    2 jaar geleden
    Het grote probleem met Hazard , en dat is in zijn hele carriere, is dat er te weinig rendement is. Voetballeken vinden het geweldig als hij weer eens iets achter zijn steunbeen doet of aan een weergaloze dribbel begint, maar ze zien niet dat ergens halverwege de dribble ondertussen de ploegmaat veel beter gepositioneerd staat en de bal niet krijgt van een Hazard met oogkleppen op... Hij scoort te weinig en geeft te weinig assists . Dat was bij Chelsea, buiten 1 topseizoen, niet anders...
  • Jose Perez

    2 jaar geleden
    Moest zijn afwerking op niveau zijn ... was hij al 2 jaar beste voetballer op aarde.Niet normaal hoe technisch en snel hij is... onvoorspelbaar!