Lukaku baalt.
Volledig scherm
Lukaku baalt. © Action Images via Reuters
West Ham United WHU
3
EINDE
2
Chelsea CHE
  • 40' Goal Manuel Lanzini
  • 56' Goal Jarrod Bowen
  • 87' Goal Arthur Masuaku
  • Thiago Silva Goal 28'
  • Mason Mount Goal 44'

Chelsea loopt tegen pijnlijke nederlaag aan tegen West Ham, Lukaku weer invaller

Premier League‘Off the pace’ luidt een uitdrukking in het Engels. Leider Chelsea struikelde bij het energieke West Ham, nog altijd vierde in de Premier League. Lukaku viel aan de rust in, maar maakte amper indruk. Ritmetekort.

11 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Super Chelsea heeft verloren ! Dikke proficiat aan west-ham 👍 Lukaku op de bank ...🙄...dit is zijn plaats
  • Ronny Cockuyt

    2 jaar geleden
    Heb de match volledig gezien, Lukaku is ingekomen aan de rust , maar kreeg in gans de tweede helft geen treffelijke bal toegespeld, als hij dan nog eens aangespeeld werd stond er iedere keer 2a3 verdedigers rond hem.
  • Mie Van Gestel

    2 jaar geleden
    @Maartje,Rom speeld al een heel seizoen met handrem op,heb nog niet anders geweten.Kijk eens goed hoe andere spitsen spelen.
  • Maartje Nieuwboter

    2 jaar geleden
    Altijd leuk om de kritieken te lezen in dit soort situaties waar een speler na een blessure met de handrem op speelt. Doet wat denken aan Hazard. Het enige verschil met Hazard is dat Lukaku zich oplaadt in dit soort periodes, en vervolgens zijn criticasters het zwijgen oplegt met harde cijfers. Dat zal ook nu weer niet anders zijn.
  • Hugo Wouters

    2 jaar geleden
    Lukaku is een beperkte technische speler, in kort samenspel kan hij niet mee, hij is enkel een fysiek sterke speler die in de ruimte moet aangespeeld worden, en dan kan hij renderen. Loop er maar eens tegenaan. Echter moet hij dan ook ploegmaten hebben die hem op die manier bedienen.
  1. “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal
    PREMIUM

    “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal

    Erling Haaland is niet haalbaar voor Manchester United. Kevin De Bruyne is evenmin een target. Toch heeft de nieuwe roerganger van de meeste succesvolle Engelse voetbalclub ambitieuze plannen. Sir Jim Ratcliffe (71), sterke man van petroreus INEOS dat in de haven van Antwerpen een nieuwe ethaankraker hoopt neer te poten, heeft zich onlangs ingekocht bij United. En om zijn nieuwe speeltje her op te bouwen, heeft hij een raid ingezet op Manchester City, de grote stadsrivaal. Zijn eerste transfer zorgde meteen voor commotie in de Premier League. Een inkijk in het plan-Ratcliffe.
  2. Man City neemt Kevin De Bruyne op in selectie WK voor clubs, maar kans dat hij er speelt is onbestaande
    1

    Man City neemt Kevin De Bruyne op in selectie WK voor clubs, maar kans dat hij er speelt is onbestaan­de

    Manchester City heeft Kevin De Bruyne opgenomen in zijn selectie van 23 spelers voor het WK voor clubs, dat later deze maand in het Saoedische Jeddah plaatsvindt. De kans dat hij er ook effectief speelt, is onbestaande. Tien dagen voor de start van dat WK heeft De Bruyne nog niet eens de groepstraining hervat. Hij zal de trip als kapitein van de Citizens wel meemaken. Vorige maand kreeg KDB goed nieuws over zijn geopereerde hamstring, al gaf Pep Guardiola toen ook meteen aan geen risico’s te willen nemen met zijn talisman.