Hilde Van haesendonck in Primo
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Van haesendonck in Primo © VTM

Jenny verdwijnt uit ‘Familie’, al bekijkt ze het zelf positief: “Meer tijd voor mijn kleinkinderen”

ShowbizzActrice Hilde Van haesendonck (68) staat al zeven jaar op de loonlijst van ‘Familie’, maar daar komt binnenkort verandering in. -Samen met haar tv--echtgenoot Ludo Hellinx (66) wordt ze uit de reeks -geschreven. “De makers willen duidelijk verjongen”, aldus Hilde. “Maar ik ben niet rancuneus. Minder acteren betekent dat ik meer tijd overhou voor mijn familie en mijn man. Sinds corona hebben we gesprekken gevoerd die we nooit eerder hebben gehad. ‘Wat als … ik er niet meer ben?’”

25 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Stop met al dat gezever. Elke dag hetzelfde. Worden de mensen dat niet beu ?
  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Een scenarioschrijver die naam waardig moet niet de helft van de cast ontslaan om het verhaal geloofwaqrdig te maken. Het zou een familie moeten vertegenwoordigen maar familles bestaan uit oude en jonge mensen. Anders is het geen familie meer. Totaal onrealistische verhaallijnen gaan daar geen verbetering in brengen. Geef die scenarioschrijvers en de prutsacteurs (namen noemen is zelfs niet nodig, iedereen kent ze) hun c4. En hou de degelijke acteurs erin. Probleem opgelost.
  • gaston weeckers

    2 jaar geleden
    De goede acteurs met ervaring gaan er allemaal uit. Nu zie je steeds meer jongeren en anderstalingen. Maar bij thuis is het nog erger bijna geen acteurs van vroeger meer en 80%a derstalingen. De naam thuis niet meer waardig. Voor mij geen thuis meer. En als de acteurs uit familie ook weggaan ook geen familie meer voor mij. Zenders genoeg.
  • Angel Der

    2 jaar geleden
    Het was een goede actrice
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    in tijden van corona burn outs stakingen protesten depressies zinloos geweld is dit echt de druppel die de emmer doet overlopen( jenny uit familie )wat een verlies volgende week allemaal gaan betogen in brussel