VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Belinda Voorspoels verdwijnt uit 'Thuis' en kiest voor 'Familie’: “Ik mag toch ook aan mezelf denken?”

TVVan totaal onbekend naar glansrollen in 'Thuis' en 'Familie' op hetzelfde moment: Belinda Voorspoels (29) is de rijzende ster in soapland. Nadat ze de voorbije twee jaar in 'Thuis' te zien was als de pittige politie-inspecteur 'Sexy' Lexi stapt de actrice nu over naar 'Familie'. Deze week debuteert ze als de nieuwe 'love interest' van Benny (Roel Vanderstukken). Ze vertelt waarom ze de overstap maakte en wat haar personage in petto heeft. “Het is slechts de start van een leuke verhaallijn.”

20 reacties

  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    Veel succes gewenst meisje.
  • Patrick Van puymbroeck

    2 jaar geleden
    Familie gaat toch op de fles gaan no worry's
  • Michael Romero

    2 jaar geleden
    Best wel triest hoe sommige mensen gewoon het geluk niet kunnen gunnen aan anderen... vraag me af, is jullie dag nu beter? Trek je van die verzuurde mensen niets aan, nog heel veel succes belinda!!
  • Nathalie Luts

    2 jaar geleden
    Zoals iedere jonge acteur begin je overal onderaan de ladder. Voor haar is dit een kans om een hoofdrol te spelen en ik weet zeker dat ze dit fantastisch zal doen ! Ze heeft een mooie naturelle uitstraling ! Voor De mensen die commentaar hebben ... Niemand verplicht je om naar een bepaald programma te kijken 😌 Succes Belinda !
  • RENE KEEGAN

    2 jaar geleden
    wat voor belachelijke opmerkingen hier, volledig naast de kwestie ! deze jonge en goede actrice moet aan zichzelf denken en dus haar loopbaan een andere wending geven ! ik wens haar een mooie toekomst toe !