Marco Borsato.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Borsato. © Eén

"We hebben nooit gezegd dat het zeker gebeurd is": hoe Marco Borsato in een storm van verdachtmakingen terechtgekomen is

Showbizz“Marco Borsato zou aan jonge meisjes gezeten hebben.” Zo klonk het twee weken geleden op een Nederlands YouTubekanaal. Bewijzen voor die aantijgingen hadden de YouTubers niet, en ze zeiden ook “niet helemaal zeker te weten of het waar is”. Maar voor Borsato (54), die een onderzoek vraagt om duidelijkheid te scheppen, heeft deze storm van verdachtmakingen nu al verregaande gevolgen. “Als er in de toekomst een kinderprogramma gemaakt wordt, zal er wel twee keer nagedacht worden voor hij gevraagd wordt om eraan mee te werken.”

12 reacties

  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    er is nu een klacht maar zoveel jaren later , waarom niet meteen klacht neerleggen maar 7 jaar later , is daar een reden toe ,de samenleving is rot , hoe meer luxe er is hoe meer ellende precies ,
  • Pascal Schevenels

    2 jaar geleden
    Er is nu toch klacht ingediend dus .
  • Gust Vandamme

    2 jaar geleden
    En wat als... het wél zo is? Jimmy Saville was ook een idool. Maar wat als en indien? Iedereen moet zijn mond houden tot er duidelijkheid is. En als er geen slachtoffers zijn: iedereen die de roddels lanceerde: schaamte is niet genoeg. Maar als het wél zo is: slachtoffers sta op. Anders volgen er nog. En als het wel zo is en aan al diegenen die ervan zouden hebben geweten: schaamte is niet genoeg.
  • Nico De visser

    2 jaar geleden
    Wat dacht je nu wat voor een samenleving we zijn geworden. Alles is verzuurd. Ik ook, ik kan niets meer verdragen van een ander. In geen enkele vorm. Wens er maar aan mensen. En kijk achterom. Want er zal altijd iemand zijn om je terecht te wijzen.
  • Maria Leten

    2 jaar geleden
    Waarom zeggen mensen toch dingen, waar ze niet 100% zeker van zijn. Dit kan zo verre gevolgen hebben, en hoogstwaarschijnlijk is er niets gebeurd. Denk toch aub 2x na voor je iets op sociaal media zet!!