Vrachtwagenbestuurder wordt onwel en sterft achter stuur

© dvg

© dvg

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Een vrachtwagenchauffeur is woensdagmiddag op de Ter Heidelaan om het leven gekomen nadat hij de controle over zijn stuur verloren was. Volgens getuigen werd de man onwel achter zijn stuur.

Alain Trappeniers/Dirk Van de gaer

Op de Ter Heidelaan in Aarschot is woensdagmiddag omstreeks 14 uur een 54-jarige vrachtwagenbestuurder uit Begijnendijk om het leven gekomen. In voorlopig onduidelijke omstandigheden is de man de controle over het stuur verloren, waarop de vrachtwagen een elektriciteitspaal raakte en in de gracht is beland. Voor de vijftiger mocht hulp niet meer baten. Hij overleed ter plaatse.

Volgens de verklaringen van enkele getuigen werd de man onwel achter stuur. Het parket van Leuven heeft een verkeersdeskundige aangesteld die de precieze oorzaak van het ongeval moet onderzoeken.

Op ongeveer dezelfde plaats stierf een tijdje geleden nog een 55-jarige bromfietsster uit Aarschot toen ze bij het oversteken van de Ter Heidelaan gegrepen werd door een wagen. Dinsdagavond raakte ook nog een 23-jarige motorrijder uit Aarschot zwaargewond toen hij ten val kwam op diezelfde laan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus