Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Thomas Vermaelen (36) weg bij Vissel Kobe

Buitenlands voetbalThomas Vermaelen (36) en zijn Japanse club Vissel Kobe hebben beslist om eind januari 2022 een punt te zetten achter hun samenwerking. Het aflopend contract van de verdediger wordt niet verlengd. De Rode Duivel mag begin februari dus gratis verkassen naar een andere club.

14 reacties

  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    Denk dat Covid regels in Japan ook wel meespelen, niet naar Europa kunnen komen zonder gevolgen als hij terug in Japan land. Zal nu vooral voor het geld kiezen en niet meer voor prijzen te winnen. Misschien Dubai of Saoudi Arabië, misschien China.
  • victor vandesande

    2 jaar geleden
    Goeie verdediger maar veel te fragiel. Dit is einde carriere vrees en denk ik.wie geeft hier nog geld aan? Kan dat nooit terugverdienen, dus over and out.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Thomas is de beste verdediger die we ooit gehad hebben. Enkel Gerets, Albert, Vertonghen en Alderweireld komen in zijn buurt. Schitterende top 5 toch daar wil elke coach met naar het WK. En euh Kompany haalde nooit het niveau van vermaelen noch van één van de andere 4.
  • Bart Dekort

    2 jaar geleden
    Tennissers hebben nog het fatsoen om uitdrukkelijk de sponsors te bedanken, terwijl voetballers altijd beginnen over de supporters, ondanks het feit dat ze voor een dollartje meer meteen tekenen bij een andere ploeg en zo de supporters in de steek laten. Die man heeft wel ongelooflijk veel kwaliteiten, en zal van zijn verdiende rust kunnen genieten .
  • Jan Callaert

    2 jaar geleden
    Club Brugge zit verlegen voor goede verdedigers, misschien een tip?