BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Minister-president Jan Jambon in quarantaine na positieve test echtgenote

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) gaat vanaf vandaag in quarantaine nadat zijn echtgenote positief werd getest op het coronavirus. De minister-president zelf wordt getest en blijft in quarantaine in afwachting van een negatief testresultaat. Dat heeft het kabinet-Jambon dinsdag laten weten.

29 reacties

  • guy raeymakers

    2 jaar geleden
    Ik ben verre van NVA stemmer maar toch spoedig herstel gewenst voor u vrouw en ook voor jezelf (indien positief).
  • Luc Cools

    2 jaar geleden
    Thuiswerk kan prima ook voor ministers!
  • chris delanghe

    2 jaar geleden
    Jambon kan gerust zijn. Geen probleem!. A Decroo en Boris Johnson wéten uit ervaring dat dit géén enkel probleem is, want ook feestvieren rond Kerstmis zonder masker bied geen enkel nadeel (en vinden zij zelf niet nodig...) Het is ook niet nodig.
  • Bart Van Vaerenbergh

    2 jaar geleden
    Veel beterschap aan de echtgenote en hopelijk blijft hij zelf gespaard van het virus, ben zelf ongevaccineerd maar je wenst niemand een virus toe. Ben zeker niet akkoord met al wat hij zegt maar als iedereen eens een eerlijk antwoord geeft wie van deze regering is wel geloofwaardig. Hopelijk stemt dit hem wel tot nadenken en laat hij alvast het voorstel tot verplichte vaccinatie voor wat het is en laat hij elk zijn eigen keuze bepalen.
  • Arne Van Gheluwe

    2 jaar geleden
    'Jambon zal in afwachting van zijn test dus minstens enkele dagen niet fysiek naar Brussel kunnen afzakken.' Hij heeft zelf meebeslist dat er max 1 dag per week op de werkplek mocht gewerkt worden voor kantoorwerk. De regels gelden blijkbaar niet voor hem...