De voormalige Servische voetbalmakelaar Dejan Veljkovic in 2019, tijdens een match van RSC Anderlecht.
Volledig scherm
De voormalige Servische voetbalmakelaar Dejan Veljkovic in 2019, tijdens een match van RSC Anderlecht. © Photo News

Veljkovic suggereert dat hij een rol speelde bij laatste titel van paars-wit

Propere handenDe voormalige Servische voetbalmakelaar Dejan Veljkovic suggereert dat hij een rol heeft gespeeld in de laatste kampioenstitel van paars-wit. In zijn boek ‘De biecht van Dejan Veljkovic’ zegt de spelersmakelaar dat oud-manager Herman Van Holsbeeck hem vroeg scheidsrechter Sébastien Delferière te contacteren. Anderlecht mocht niet verliezen op Club Brugge. “Maak je niet ongerust, vriend, Anderlecht zal niet verliezen”, zou Delferière aan Veljkovic hebben gezegd.

11 reacties

  • Roel Ylen

    2 jaar geleden
    Stephan geen probleem maar dan moet Brugge, Genk, kv mechelen en standard en zoveel ploege ook zakken. Zij hebben ook met deze man samen gewerkt en gefraudeeerd ;)
  • Roel Ylen

    2 jaar geleden
    Gio Als je de docu van pano gezien heb weet je al dat er geen opmerkelijker beslissingen gebeurd zijn. brugge kreeg terecht geen penalty wegens het buiten de rechthoek was en anderlecht kreeg wel een terechte penalty voor de rest nkets speciaal gebeurd of een scheidsrecher beslissing dat de wedstrijd beslist heeft
  • Brent Somers

    2 jaar geleden
    Van Holsbeeck zit in nauwe schoentjes.
  • Stephan Vervaeke

    2 jaar geleden
    Volgens de regels moet Anderlecht zakken. Maarja hier zullen ze wel iets op vinden. Daaruit blijk maar nog eens hoeveel gekochte titels staan in die kast in Brussel. In Italië moest "de oude dame" zakken. In ons landje zal dit zeker niet gebeuren.
  • Eddy Vandewaetere

    2 jaar geleden
    Alles zal in de doofpot belanden , alles draait om geld , natuurlijk zullen ze zegen dat het gelogen is , stel je maar zelf in hun plaats van die trainers , je gaat ook zeggen dat het allemaal leugens zijn