Pano - Het verhaal van Dejan Veljkovic
Volledig scherm
Pano - Het verhaal van Dejan Veljkovic © VRT

“Niemand zegt ooit zwart geld te hebben ontvangen. Waar zijn we mee bezig?” Dejan Veljkovic over de hoofdrolspelers in ‘Propere Handen’

Propere HandenNa drie jaar stilzwijgen heeft Dejan Veljkovic de stilte doorbroken. In de Pano-uitzending van dinsdagavond deed de spilfiguur in het dossier ‘Propere Handen’ voor het eerst zijn verhaal. De spijtoptant aan het woord.

13 reacties

  • Dirk Dierckx

    2 jaar geleden
    Zwaar beboeten en de fiscaliteit van alle spelers grondig wijzigen, de voetbalspelers lachen met het gewone volk. Ook sponsors die tot de gokwereld behoren, onmiddellijk de bons geven en verbieden van nog publiciteit te maken. Dan is de regering pas geloofwaardig over voetbal.
  • Marnix Feys

    2 jaar geleden
    In het voetbal is er blijkbaar nooit geldgebrek. Als je al dit gesjoemel leest, waarom twijfelt de regering nog om de clubs te gelijk te belasten zoals de werknemers en bedrijven. Voetbal kost heel wat aan de maatschappij, overuren aan politiemensen om de veiligheid te behouden, vernietigingen aan straatmeubulair die door de belastingbetaler terug moet hersteld worden enz...
  • Andy Gijsels

    2 jaar geleden
    @raf leysen Tja ik neem het ook allemaal met een korrel zout wat deze man zegt. Echter als hij liegt in zijn verklaringen naar het gerecht toe en ze komen erachter vliegt hij direct terug. In dat opzicht denk ik dat hij in grote lijnen wel wat waarheden blootlegt wetende dat hij terug de bak invliegt als hij betrapt wordt op onwaarheden in zijn verklaringen. Als we elke spijtoptant vooraf moeten afschrijven kunnen we beter die regeling opblazen... Laat ze die stal maar eens uitmesten.
  • Patrick Braekeveldt

    2 jaar geleden
    De zwarte boekhouding en notities van Veljkovic waar alle details te vinden zijn zullen de betrokkenen nu met de advocatentrukendoos proberen te weerleggen !
  • Sam Bedfort

    2 jaar geleden
    Iemand die nooit eerlijk gehandeld heeft zal niet snel plots de volledige waarheid vertellen. Die geldstromen zullen wel te vinden zijn zeker? Tenzij ze uitbetaald werden in natura natuurlijk, dan is het woord tegen woord, zeker wanneer de maatpakken en horloges met zwart geld betaald zijn.