Ivan Leko laat zich vertegenwoordigen door advocaat Walter Van Steenbrugge.
Volledig scherm
Ivan Leko laat zich vertegenwoordigen door advocaat Walter Van Steenbrugge. © Photonews/Kristof Ghyselinck

“Als het parket niet wil ingrijpen, dan doen wij het”: Ivan Leko sleept Dejan Veljkovic voor de rechter

Operatie Propere handenIvan Leko trekt in de tegenaanval. De ex-coach van Club Brugge sleept Dejan Veljkovic voor de burgerlijke rechtbank in Antwerpen na de uitspraken van de gewezen voetbalmakelaar in zijn boek en in duidingsprogramma Pano. “Het is echt té gortig geweest.”

81 reacties

  • Leon Mertens

    2 jaar geleden
    Heel die soap begint maar pas , alle ploegen hebben boter op hun hoofd ,de bond doet niks en advocaten staan klaar alles gaat in de doofpot !!!
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Makelaars maken het voetbal niet beter maar wel een pak duurder.
  • Mieke Dessein

    2 jaar geleden
    Heb pano met Veljkovic gezien en legde alles uit tot in de kleinste details zal wel veel waarheid in zitten
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Er is al jaren geweten dat voetbal een geld machine is. Nu er eentje zijn mond open doet staat iedereen met advocaten klaar om te beweren dat "er niks van aan is". Toch raar dat steeds goed betaalde advocaten zulke brave burgers moeten verdedigen, want ze weten nooit van niks en kregen geen eurocent.
  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    Halve waarheden, hele leugens. Het strafste in dit verhaal is het totaal ontbreken van schroom. De nieuwe trainer die geld moet krijgen, en de voetballer die het weet onder het mom van openheid !? Stel je even voor als klant dat je met een aannemer onderhandelt en die zegt dat hij wel nog tienduizend Euro moet betalen aan de architect ... En dat zou je zomaar goed vinden ? Te gek voor woorden. Dat zijn gewoon oude maffiatoestanden.