BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KBVB wacht conclusies fraudeonderzoek af, Pro League vraagt “zo snel mogelijk duidelijkheid” aan gerecht

Operatie Propere HandenDejan Veljkovic sprak in ‘Pano’ voor het eerst openlijk over ‘Operatie Propere Handen’, het schandaal dat de Belgische voetbalwereld drie jaar geleden op zijn grondvesten deed daveren. Veljkovic vertelde in de uitzending onder meer hoe hij met de Belgische voetbalbond (KBVB) een volgens hem frauduleuze constructie op poten zette. De KBVB laat in een reactie weten het gerecht zijn werk te laten doen, de Pro League vraagt dan weer om zo snel mogelijk duidelijkheid te brengen.

15 reacties

  • eddy ceulemans

    2 jaar geleden
    Waarom mogen profsporters een lagere RSZ-bijdrage leveren ? Zij kunnen na hun leeftijd toch makkelijk een andere job gaan uitoefenen. Dus die lagere bijdrage slaat nergens op. Wie heeft dat ooit bedacht ? Afschaffen die handel, en wel met onmiddellijke ingang !
  • yvo mast

    2 jaar geleden
    Ze zitten mee in het complot , dus veel zal het onderzoek niet uithalen. Er is geld genoeg om dit te verdoezelen
  • RUDY Devolder

    2 jaar geleden
    Het zou toch straf zijn dat dit allemaal leugens zijn. Mijn mening is dat dit nog maar een topje van de ijsberg is.
  • Philippe Vanbelleghem

    2 jaar geleden
    de KBVB wacht af , natuurlijk want ze zitten er ook tussen . Alle bedriegers eruit en geen taken meer in het voetbal.
  • Hervé Vanbilsen

    2 jaar geleden
    Het werd tijd dat eindelijk die pot werd open gerukt. Want het begint meer en meer te stinken! Voetbal draaid niet om de sport. Maar om geld...veel geld. Dat begint al bij de jeugd in de provinciale reeksen en word alleen maar erger hoe hoger je gaat in de Nationale reeksen bij jeugd en de semi profs en profs. De sponsors moeten hun gelden witwassen in het voetbal. Dit is nog maar het Topje. De voetbalbond wezen gewaarschuwd...Er gaan nog veel lijken uit de kast vallen. Voetbal een feest? Jaja..