Jan Mulder blikt vooruit naar ‘Derby der Lage Landen' in Nations League: “België is nog steeds een betere ploeg dan Nederland”

Nations LeagueDe Rode Duivels kijken tijdens de komende Nations League voor het eerst sinds oktober 2018 buurland Nederland nog eens in de ogen. Een speciale affiche, niet in het minst voor DPG-analist Jan Mulder. Hij blikte alvast even vooruit naar de confrontatie. “Hollanders leven nog steeds in de waan dat ze beter kunnen voetballen dan Belgen.”

9 reacties

  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Nederland was in de jaren 1980 -2000 ongetwijfeld de betere ploeg dat valt niet te ontkennen , van dan af ging het bergafwaarts en werden ze door Belgie telkenmale overklast .
  • gerard slebus

    2 jaar geleden
    Jan Mulder waar is dat op gebaseerd? Vergelijk nu eens op iedere plaats een Belgische speler met een Hollandse speler. 8-3 voor Holland. De Bruine, Lukaku en Courtais de rest is veel minder
  • Willem Becker

    2 jaar geleden
    Mooi interview, denk wel dat Nederland de poule gaat winnen.
  • Willem Becker

    2 jaar geleden
    Toch is de kans zeer groot dat Nederland deze poule gaat winnen, ongeacht het respect voor de Belgen.
  • Georges Van Soest

    2 jaar geleden
    Mooie affiche, dan geraakt het stadion in Brussel nog eens vol. Hopelijk inspireerd dit de rode duivels om nog eens vol aan de bak tegaan? Want ik vond de laatste wedstrijden (niveau) maar pover!