Een streaker in 'De Slimste Mens'
Volledig scherm
Een streaker in 'De Slimste Mens' © Play4

Filmpjesronde om van te snoepen en een streaker zet de studio op stelten: ‘De slimste mens’ schakelt een versnelling hoger

TV“Als je me weg wil, fluister je maar aan je redactie om een Franse vraag te bedenken. Dat wordt dan un moment triste”, zo maakte Nederlander Arjen Lubach, die het klappen van de ‘Slimste mens’-zweep heel goed kent, duidelijk aan presentator Erik Van Looy. Lubach won het tv-spelletje in 2012 namelijk al in eigen land. Een vraag in het Frans bleef uiteindelijk uit, maar de makers van de Vlaamse oerversie maakten het de drie finalisten absoluut niet gemakkelijk.

20 reacties

  • Eric Van Dyck

    2 jaar geleden
    Gelukkig heeft de tv dan ook een uit knop ! Zelfs de reclame is van hoger niveau dan deze onzin …
  • Gerd Van nieuwenhove

    2 jaar geleden
    In Nederland geen blote pieten bij de slimste mens ! Hier wel en de Vlaming vindt dit prachtig …. Terwijl mister Jeroom nog een voorgekauwde mop aan toevoegt ! Aub stop ermee ..
  • Bea Jannis

    2 jaar geleden
    Sinds wanneer is een streaker een meerwaarde?
  • Jean Francot

    2 jaar geleden
    Voor die één keer dat Eric Van Looy het eens niet over een “penis” had, liep er één over het scherm. Eric moet dringend een ander soort programma presenteren. Geef “De Slimste Mens” maar definitief door aan Bart Cannaerts.
  • Maurice Berden

    2 jaar geleden
    Met voorgeprogrameerde mopjes en een hoop onbekende bekende vlamingen lukte het niet meer. Dan maar wat ordinair bloot in het programma steken. Het helpt echt, er gaan nog minder mensen kijken.