REACTIES. Raman: “We moeten hier altijd winnen”- Vanaken: “Mogen blij zijn met punt”

Jupiler Pro LeagueDe klassieker tussen Club Brugge en Anderlecht heeft geen winnaar opgeleverd. Hans Vanaken: “Gezien het scoreverloop mogen we blij zijn met een punt.” Benito Raman: “We moeten hier altijd winnen.”

7 reacties

• max van den bogaert

2 jaar geleden
    Correcte uitslag, Anderlecht evenknie van Club, Anderlecht gretiger, Brugge te zelfverzekerd en bij momenten lusteloos (2de helft)…
  • Remi Geerts

Anderlecht zit in een goede flow, FCB in een mindere…wat zal dat geven als FCB onder stoom geraakt?
  • Bart Knockaert

Niet elk schot op doel is doelpunt. De twee doelen zijn even groot. Brugge had kunnen winnen, maar Anderlecht zeker ook. Ik denk al bij al een correcte uitslag.
  • Christiaan GOETHALS

Raman heeft gelijk, een bal door de beentjes en naast en een uitzonderlijke redding. Bij 1-2 werd Club een angsthaas tot een afgeweken bal de reddende hoekschop te weegbracht. RSCA zal gewoon9g beter worden, Club niet.
  • Bruno willems

Die heeft blijkbaar een andere wedstrijd gezien de eerste helft met wat geluk was de wedstrijd gespeeld aan de rust