AFP
Volledig scherm
© AFP
Real Madrid RMA
0
EINDE
0
Cádiz CF CÁD

“Hij kan een bijkomende troef zijn voor wat komt”: coach Ancelotti zwaait met lof naar Hazard, Spaanse sportkranten zijn het met elkaar oneens

La LigaEden Hazard mocht gisteren nog eens 90 minuten opdraven bij Real Madrid, maar hij kon niet voorkomen dat zijn team bleef steken op een scoreloos gelijkspel tegen laagvlieger Cádiz. Coach Carlo Ancelotti en doelman Thibaut Courtois waren vol lof voor de flankaanvaller, terwijl de ene Spaanse sportkrant al wat enthousiaster is dan de andere.

10 reacties

  • Raoul Baert

    2 jaar geleden
    Een gewone werknemer stond al lang op de ziekenkas. Of op de keien. Maar wat kan het Hazard schelen ? Hij "verdient" nog altijd ca. 65.000 Euro. Per dag. Zijn "officiële" spaarpot wordt geschat op ca. 150 miljoen Euro. Zijn goede vriend Stephan Keygnaert moet het met heel wat minder stellen.
  • Carol Vander Cruyssen

    2 jaar geleden
    Ik zag idd enkele goede acties van eden, maar het enige dat ik uit die wedstrijd onthoudt, is die vliegende tackle van Casimero, die slecht smet geel werd bestraft. Niet te begrijpen, dat de Spaanse VAR in deze, niet tussenkwam. De VAR krijgt in België, vaak terecht bakken kritiek, maar geloof me: in het buitenland is het niet veel beter.
  • Jan Lanclus

    2 jaar geleden
    hij speelde een voortreffelijke wedstrijd. Verder zo.
  • RUDO VAN LEUVEN

    2 jaar geleden
    Enfin, Eden behoort zeker en vast tot de fraaie groep van de duizend beste spelers in de wereld. Wat een uitzonderlijke prestatie als men weet dat er meer dan één miljoen spelers bestaan.
  • Nathalie Douillez

    2 jaar geleden
    Hij staat in de wintermercato-etalage