VRT
Volledig scherm
© VRT

Rob de Nijs liet zich opnemen in revalidatiekliniek voor afscheidsconcert Sportpaleis: “Dat was even hard werken”

ShowbizzOp 10 april staat Rob de Nijs (78) nog een laatste keer in de Ziggo Dome in Amsterdam voor zijn afscheidsconcert. Om zich goed voor te bereiden, zal de zanger zich hoogstwaarschijnlijk laten opnemen in een revalidatiecentrum. De Nijs liet zich ook zes weken opnemen ter voorbereiding van zijn afscheidsshow in Antwerpen van vorige maand.

12 reacties

  • Anny Muyldermans

    4 maanden geleden
    Beste Rob,Je bent een fantastische zanger,je houd je sterk ondanks al wat je meemaakt met je gezondheid,je hebt ontzettend veel fans waarvan ik er ook eentje ben.Ik wens je van harte heel veel moed en hoop dat je zo weinig mogelijk pijn moet verdragen zodat je toch noch kan genieten van mooie momenten in je leven!Van harte vriendelijke groeten,💐Anny Muyldermans.
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    zoals zo vele van die 'beroemdheden' groot probleem om het los te laten ... NONKELJEAN
  • Anne Marie De Keersmaecker

    2 jaar geleden
    Parkinson is een heel erge ziekte, Rob is heel oud geworden, gelijk dat hij nu stopt zijn stem is niet meer die stem waarmee hij zijn beste liedjes zong. Men moet kunnen stoppen op een hoogtepunt niet wanneer het aftakelen is begonnen.
  • jan tobbak

    2 jaar geleden
    respect maar de tijd van gaan is gekomen
  • Leen Cools

    2 jaar geleden
    Rob De Nijs…., een fenomeen van de nederlandstalige muziek 🎶 ….. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, net zoals er een tijd van feesten en een tijd van verdriet is…. Maar NU is er tijd om (in de eerste plaats) aan JEZELF (je vrouwtje te denken en je zoontje) … We zullen je MISSEN !!!Jij blijft voor altijd in mijn HART 💜