©  ISOPIX

Hanne van K3 is duidelijk: “Studio 100 plant niet voor ons wanneer we zwanger mogen worden”

Nu K3 in haar nieuwe opstelling nog zeker een paar jaar doorgaat, rijst de vraag of er binnenkort rekening gehouden moet worden met een baby. Vooral aan Hanne, die 27 en een jaar getrouwd is, wordt die vraag gesteld. “O, ik haat het als mensen dat zeggen”, reageert ze in Story.

ED

Studio 100 stelt enkele regels op voor de dames van K3, maar over kinderen mogen ze gelukkig helemaal zelf beslissen. “Tegen mij is gezegd: ‘Dat is iets wat wij nooit gaan plannen voor jou’”, vertelt Hanne. Voorlopig zijn er echter nog geen plannen. “Al heb ik veel vriendinnen die kriebels hebben, en via K3 kom ik ook veel in contact met kindjes. Ik zie doodgraag kinderen en wie weet voel ik ineens heel hard de biologische klok tikken, maar nu ben ik heel blij met mijn leven zoals het is. Ik kan lekker egoïstisch zijn en hoef enkel rekening te houden met mijn partner. Ik wil nog even jong en onbezonnen zijn.”

De 19-jarige Julia wil zeker kinderen, maar dat is nu nog niet aan de orde. “Ik ben maar net bij K3, ik denk niet dat ze bij Studio 100 blij gaan zijn als ik morgen zeg dat ik zwanger ben”, lacht ze. Marthe (25) wil eerst dat alles weer normaal wordt, voor ze aan kindjes denkt. “Er is zo veel vernieuwing in ons leven dat ik eerst wil dat dit wat gezakt is voor ik er nog iets heftigs bijneem. De eerste binnen K3 die een kindje gaat krijgen, dat gaat een grote verandering zijn.” Julia ziet het positief: “Dan hebben we wel met z’n drietjes vrij.”

LEES OOK. ‘K3, een nieuw begin’ toont een verslagen Julia na afgelaste shows in Sportpaleis

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER