De festivalweide van Pukkelpop.
Volledig scherm
De festivalweide van Pukkelpop. © Joel Hoylaerts / Photo News

Pukkelpop ontkent onregelmatigheden: “Boekhoudkundige vergissing uit context getrokken”

FestivalsVolgens Pukkelpop zijn in 2018 bij de aanpassing van de bedrijfsstructuur van de BV The Factory - het bedrijf dat onder andere Pukkelpop organiseert - bepaalde reserves van de coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk (CVBA-VSO) verkeerdelijk niet omgeboekt naar onbeschikbare reserves. "De organisatie betreurt dat deze boekhoudkundige vergissing uit zijn context werd getrokken", klinkt het bij het festival.

13 reacties

  • Filip De Saeger

    2 jaar geleden
    een vermeende boekhoudkundige vergissing van enkele miljoenen ... en profitariaat van vrijwilligers ... jaja
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Voila en het potje blijft dicht. Het was een vergissing. Doe als kleine zelfstandige maar eens zo een vergissing ze zullen je dat snel af leren en je boekhouding onderste boven keren.
  • Charity Swinnen

    2 jaar geleden
    Choukri heet toch niet kaoakimi? Wordt een patroon met misbruik van fondsen bij onze idolen van de multicultuur
  • Geert Vermuyten

    2 jaar geleden
    Kaviaarsos Chokri, vriend aan huis bij “ Ann” , kent de kneepjes van het vak als een pro. Ontduiken en ontwijken is het credo bij de “loft socialisten”. Hoop dat de jeugd (onze nieuwe kiezers) dit ook ooit doorhebben .
  • Pieter Verhulst

    2 jaar geleden
    Als Sihame voor twee miljoen vastgoed mag kopen van subsidies mag Chokri toch ook jaarlijks enkele honderdduizenden naar privé vzws overschrijven zeker. Die heeft er dan nog zelf iets voor gedaan.