Milan, superfan van K3, op de schoot bij mama Evi, samen met zusje Lina en broertje Mauro.
Volledig scherm
PREMIUM
Milan, superfan van K3, op de schoot bij mama Evi, samen met zusje Lina en broertje Mauro. © Bart Kerckhoven

Gezin van zieke Milan (7) krijgt net voor kerst het nieuws dat geen enkele ouder wil horen: “K3 ontmoeten in het echt, we hopen zo dat onze jongen die kans nog krijgt”

Lembeek“Soms word ik wakker en denk ik dat ik droom. Je weet al een aantal jaar dat er iets aan de hand is, maar dit verwacht je niet. We moeten verder en gaan meer dan ooit samen genieten.” Evi Aerts (33) en haar man David kregen net voor de feestdagen te horen dat hun zoontje Milan (7) niet oud zal worden. Een zeldzame stofwisselingsziekte zal hem binnen enkele jaren fataal worden. “Stappen zal niet meer lukken, eten wordt onmogelijk. Maar nu we weten wat er aan de hand is, kunnen we er als gezin rekening mee houden. In alles wat we doen.” Het verhaal van een moedige mama.

  1. HUIZENJACHT. Dworp, waar de Drankstoempers thuis zijn: “Een instapklare woning voor minder dan 300.000 euro ga je hier niet vinden”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Dworp, waar de Drankstoem­pers thuis zijn: “Een instapkla­re woning voor minder dan 300.000 euro ga je hier niet vinden”

    Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week trokken we met Filip Derkinderen en Lotte Branckaert van immokantoor Multimmo naar Dworp, deelgemeente van Beersel. “Een goed gelegen bouwgrond van 12 are kan hier meer dan 300.000 euro kosten.”
    Dworp
  2. RESTOTIP. Nieuwe eigenaar Julian Staar zorgt voor frisse wind in Les Eleveurs
    PREMIUM

    RESTOTIP. Nieuwe eigenaar Julian Staar zorgt voor frisse wind in Les Eleveurs

    Het iconische hotel restaurant Les Eleveurs is sinds begin april niet langer in handen van de familie De Brouwer. De nieuwe baas is de 32-jarige Julian Staar, een ambitieus iemand met een duidelijke visie op de toekomst: “In de horeca moet je constant meegaan met de nieuwste trends, want stilstaan is achteruit gaan.” Bijgevolg is de kaart van restaurant Les Eleveurs grondig gewijzigd, is er gesleuteld aan de openingsuren en zit de nieuwe eigenaar boordevol frisse ideeën. Tijd om de nieuwe patron van Les Eleveurs aan de tand te voelen én uiteraard te proeven van het nieuwe menu.
    Halle