Koning Filip kerstboodschap 2021
Volledig scherm
Koning Filip kerstboodschap 2021 © Koninklijk Paleis

Koning Filip kijkt met vertrouwen naar de toekomst in kerstboodschap: “We zullen huidige moeilijkheden samen overwinnen”

Koning Filip kijkt met vertrouwen naar de toekomst, ondanks de huidige uitdagingen in onze maatschappij zoals de coronacrisis en de klimaatopwarming. “We geraken hier uit door te tonen dat we het vertrouwen van de ander waard zijn, doordat we verantwoordelijke daden stellen, standvastig op de lange termijn”, zegt de koning in zijn jaarlijkse kersttoespraak. 

20 reacties

  • Ruben Beylemans

    2 jaar geleden
    Mooie uitspraak Sire. Bedankt voor de kracht die we nodig hebben om hier samen uit te geraken. Zo dat we op 1 of andere manier toch uit die pandemie geraken en hoe moeilijk het ook is. We zijn er allemaal door getroffen.
  • Karel Van Beeck

    2 jaar geleden
    Goed koningskoppel met mooie kinderen. Respect!
  • tony decabooter

    2 jaar geleden
    Ik hou van ons land en ik ben fier een belg te zijn met of zonder ons koningspaar ,maar zij lijken wel verbindend te zijn en de walen sluit ik in mijn belgisch hart .
  • Dirk Dierckx

    2 jaar geleden
    Sympathieke koning met zeker een warm hart, alleen worden zijn woorden uitgehold door de onbekwame politiekers bij wie de bevolking niet meetelt, geld en macht zijn hun leidraad.
  • Raoul Rouma

    2 jaar geleden
    Samen? Wie bedoelt hij? De Vlamingen en de Franstaligen, of hij en wij? Denk het niet hé.