©  VTM

‘The Masked Singer’-kandidaat Robot wordt Robots: welk duo zit onder de maskers?

VTM stelde donderdag de eerste drie kandidaten van het nieuwe seizoen van The Masked Singer voor. Of zo leek het toch. Een dag later blijken er vier kandidaten te zijn: twee Robots vormen samen één team. De vraag is welk duo onder de maskers zit.

ED

Papegaai, Edelhert en Robot: zo stelde VTM de eerste kandidaten voor. Van elk figuur werd een foto en video verspreid, maar Robot zorgde voor verwarring. Er gingen beelden van een gele robot rond, en van een blauwe. VTM bevestigt nu dat er inderdaad twee Robots zijn en dat ze als duo zullen deelnemen aan de wedstrijd.

LEES OOK. Dit zijn de eerste figuurtjes uit ‘The Masked Singer’: wij wagen alvast een gokje wie er onder de maskers zitten

In de eerste woorden van Robots zijn mogelijk al hints naar hun identiteit te vinden. “The Masked Singer, dat zegt een Robot niets”, zeggen de machines. “Wat is dit voor rare wereld waar ik in terechtgekomen ben? Onder dit masker zitten alleen maar draadjes. Of ik geprogrammeerd ben om te zingen? Dat zal ik moeten uitproberen. Dat wordt een interessant experiment. Een testritje is altijd handig om te zien of alles op de juiste plek zit. Maar een paar losse vijzen zijn geen ramp. Dat kan alleen maar helpen om makkelijker los te komen. Tijd om te bewijzen dat ik gemaakt ben voor het podium!”

Het tweede seizoen van The Masked Singer is binnenkort te zien bij VTM. De finale van het eerste seizoen zorgde voor historisch hoge kijkcijfers voor de zender.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER