Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De vijfde golf is begonnen, met dank aan omikron: “De klim zal steil, maar hopelijk ook kort zijn”

Met stijgingen van meer dan 40 procent is de lang voorspelde vijfde besmettingsgolf nu echt begonnen. Net als in het buitenland start omikron zijn opmars in de hoofdstad en bij de twintigers. Nieuwe records in de besmettingen is de verwachting, een beperkte impact op de ziekenhuizen de hoop.

20 reacties

  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Ik kan niet wachten tot jullie de zorg helemaal doen instorten door jullie hoogmoed
  • Freddy Duschek

    2 jaar geleden
    Als misschien en waarschijnlijk zijn de ideale woorden om altijd gelijk te hebben of te krijgen. Stop met paniekzaaierij en leer de mensen leven met dit virus? . Een maatschappij waar niemand ziek worde bestaat niet en zal nooit bestaan.
  • Linda Plop

    2 jaar geleden
    Het zit in de ganse wereld. Golf of geen golf, doe zoals het de griep zou zijn en ga gewoon verder met het leven. Heb je en prik genomen des te beter, maar stop met alles stuk te maken en geef ons wat normaal terug. De belofte na de 2 de prik is ook al gewijzigd. Hoeveel golven nog?
  • ERIK CHRISTIAENS

    2 jaar geleden
    Maandag en dinsdag waren er reeds meer dan 13 000 besmettingen, Tegen het weekend wellicht 20 000. Hoog tijd voor versoepelingen !!!!!!!
  • marc wauters

    2 jaar geleden
    Wat luisteren die Hollanders goed een klein beetje respect voor de regels zelfs dat niet en de croo en al de rest waar zitten die nu horen we ze niet