Premier Alexander De Croo ging op 18 december in gesprek met HLN-lezers op onze redactie in Antwerpen. Iedereen legde een negatieve test af voor het gesprek. De premier erkent: “Ik had graag sneller begrepen dat vaccins niet de enige uitweg waren.”
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo ging op 18 december in gesprek met HLN-lezers op onze redactie in Antwerpen. Iedereen legde een negatieve test af voor het gesprek. De premier erkent: “Ik had graag sneller begrepen dat vaccins niet de enige uitweg waren.” © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Premier Alexander De Croo (Open Vld) in debat met ons lezerspanel: “Als ik alleen zou beslissen, zou er minder nuance zijn”

“Ik wil naast mijn chouchou zitten”, lacht Denise (70). “Ik was fan van uw vader maar uw aaibaarheidsfactor is groter.” De Knokse stelt premier Alexander De Croo (46) meteen gerust. Maar zelfs een ‘chouchou’ krijgt netelige en kritische vragen voorgeschoteld. Voornamelijk - hoe kan het anders - over de coronacrisis. “Ik vond uw voorgangster Sophie Wilmès efficiënter.”

3 reacties

  • Filip Berth

    2 jaar geleden
    Goede menselijke premier.
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Beslissingen nemen ? Dat durft hij niet , Het is en blijft een twijfelaar . Als het misloopt dan heeft iemand anders de schuld . Dat is OVLD . De partij van de schandalen . Hopelijk denkt de kiezer daar goed aan in 2024 .
  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Het signaal van de kiezers volgt wel geen twijfel mogelijk . Hoe is het mogelijk schandalen - graaien en niets veranderen Goe bezig