Zaalvrouw Thilde van restaurant 'Kasteel Nobelstede' in Aalter is er klaar voor. "Klokslag middernacht, met het échte nieuwjaar, wanneer de gasten al lang vertrokken zijn, klink ik hier met mijn dochtertje en man."
Volledig scherm
PREMIUM
Zaalvrouw Thilde van restaurant 'Kasteel Nobelstede' in Aalter is er klaar voor. "Klokslag middernacht, met het échte nieuwjaar, wanneer de gasten al lang vertrokken zijn, klink ik hier met mijn dochtertje en man." © Jan De Meuleneir / Photo News

Oudejaarsavond op restaurant wordt nét iets anders: “En om half elf gaan we… aftellen!”

Een vreemde dans, wordt het, die naar de laatste seconden van ‘21. Niet alleen het jaar, maar ook zijn allerlaatste uiteinde zal anders moeten aangepakt. In de restaurants wordt het dooreten want moeten de bubbels al om elf uur bezig zijn naar ons hoofd te stijgen, nog voor het nieuwe jaar is ingezet. De tijd bij de neus nemen, de restaurateurs die tòch de moed vinden om open te doen, malen er niet om. “Schrijf maar op dat ik voor de sfeer ga zorgen!”

0 reacties