Topje van Miley Cyrus begeeft het tijdens concert op oudejaarsavond: “Ik heb nog steeds meer kleren aan dan ik normaal gezien draag op een podium”

CelebritiesHet heeft geen haar gescheeld of Miley Cyrus (29) ging Janet Jackson achterna. Toen deze laatste achttien jaar geleden op de planken van de SuperBowl stond, floepte haar borst na een zogenaamde wardrobe malfunction plots uit haar bovenstukje. Bij Miley kwam nu haar volledige top los waardoor ze plots topless op het podium stond. Al kon de zangeres net op tijd voorkomen dat het aanwezige publiek haar blote borsten te zien kreeg. 

25 reacties

  • Marcus Vadis

    2 jaar geleden
    Mooi figuur en gewoon een goede zangeres.
  • Marc Van Ingelghem

    2 jaar geleden
    Hoort hier niet thuis, roddel voor in de story.
  • Gino Van Laetem

    2 jaar geleden
    Comedy of niet, ik heb indedaad gekeken in de hoop van meer te zien, zoals hier in de reacties verteld wordt. En wat is er speciaal aan een paar borsten, heel veel, als je het nu nog niet snapt stel jezelf maar vragen. En wat MC betreft, wat een mooie madam en een zeer goede zangeres. Eerlijk zijn zonder jaloersheid blijft voor velen een uitdaging.
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Gewoon geplande aandachtstrekkerij
  • Bob De Visser

    2 jaar geleden
    Wie gelooft dat dit een ongelukje was is naïef . Wel een leuke en sensationele twist aan het optreden . Hopelijk wordt préséance niet belangrijker dan zangtalent . Of is het al zover ?