Philippe Geubels heeft geen bril meer nodig.
Volledig scherm
Philippe Geubels heeft geen bril meer nodig. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Philippe Geubels onderging oogoperatie en heeft geen bril meer nodig: “Ik wilde het al lang”

tvEen kaal hoofd en bril. Die twee uiterlijke kenmerken typeren Philippe Geubels (40) al zijn hele carrière. Maar eigenlijk heeft de komiek zijn kenmerkende bril niet meer nodig. Geubels onderging een oogoperatie waardoor hij geen bril meer hoeft te dragen. “Dat iedereen me kent met bril, hield me lang tegen”, vertelt hij in de podcast van Alex Agnew.

  1. Philippe Geubels maakte bijna geen 2de seizoen van ‘Taboe’: “De emotionele impact was, ook bij mij, heel groot”
    PREMIUM
    TV

    Philippe Geubels maakte bijna geen 2de seizoen van ‘Taboe’: “De emotionele impact was, ook bij mij, heel groot”

    Bijna drie jaar hebben we erop moeten wachten, maar op tweede kerstdag is het eindelijk zover: dan laat Philippe Geubels (40) het tweede seizoen van het bejubelde en bekroonde 'Taboe' op de wereld los. Opnieuw lachen met mensen waar je zogezegd niet mee mag lachen: autisten, bejaarden en genderdiversiteit. “Het is een spectrum: aan de ene zijde heb je Véronique De Kock, aan de andere kant Tom Waes. Jarenlang heb ik gedacht dat ik, als man, iedere dag opnieuw de best mogelijke Tom Waes uit mezelf moest halen. Nu weet ik dat dit niet hoeft. Het geeft rust om te weten dat ik op het spectrum wat meer richting Véronique mag opschuiven.”
  2. Siska Schoeters ontroerd door eerbetoon aan haar overleden papa in ‘Ik vraag het aan’
    Play
    TV
    5

    Siska Schoeters ontroerd door eerbetoon aan haar overleden papa in ‘Ik vraag het aan’

    Siska Schoeters (41) deelde in ‘Ik vraag het aan’ een warme herinnering aan de liefde tussen haar ouders. “Ze pakten elkaar altijd vast tijdens het liedje ‘Als de dag van toen’”, glimlachte ze. Het nummer kreeg daarom een mooie plek tijdens de afscheidsplechtigheid van haar papa, afgelopen zomer. Goede vriend Bent Van Looy (47) bracht woensdagavond een eigen versie van de song en zorgde zo voor een pakkend moment.