AFP
Volledig scherm
© AFP
Getafe CF GET
1
EINDE
0
Real Madrid RMA
  • 9' Goal Enes Ünal

“Hij was briljant”: Ancelotti prijst Hazard, die tweede verlies voor Real na geblunder niet kan verhinderen

La LigaEen start van 2022 in mineur voor een matig Real Madrid. De leider uit La Liga heeft tegen Getafe haar tweede nederlaag van het seizoen geleden na vroeg geblunder. Eden Hazard viel aan de rust in en toonde zich ook, maar kon het verlies niet meer afwenden. Achteraf was Real-coach Carlo Ancelotti tevreden over de Rode Duivel.

18 reacties

  • Michel Javor

    2 jaar geleden
    Wedstrijd gezien. Hazard heeft een reikwijdte van 20m rondom de rechthiek
  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    Over een kwart eeuw zullen al die Belgische voetballiefhebbers die elke gelegenheid aangrijpen om mannen als Lukaku, Hazard en Witsel af te kraken nog wel eens terugdenken aan de unieke kwaliteiten van deze lichting voetballers als de situatie weer genormaliseerd is en men weer eens blij is als men zich met de hakken over de sloot af en toe weet te kwalificeren voor een toernooitje
  • Vincent Hoornaert

    2 jaar geleden
    Gewoon een poging om zijn marktwaarde wat op te krikken. Meer moet je daar niet achter zoeken.
  • Frank Bolle

    2 jaar geleden
    Wat doe je als je bankzitter nog eens moet opdraven omdat je eerste keus uit is met corona ? Juist , dan moedig je hem aan om hem gemotiveerd te houden en rotte appels in de groep te voorkomen. Het is een feit dat telkens Hazard meedoet , er puntenverlies is tegen de kleintjes. Een beetje zoals Lukaku bij Chelsea, maar toch is het geval Hazard veel erger. Zijn verhaal is uit bij Real.
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Hopelijk komt die terug op niveau want we zullen een goede Eden nodig hebben op het WK, tot grote ergernis van velen hier.