Archiefbeeld ©  VTM

Oude bekenden zijn de nieuwe juryleden in ‘The masked singer’

Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman vervoegen het jurypanel in het VTM-programma ‘The masked singer’. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Eerder raakten al de namen van Julie Van den Steen, Jens Dendoncker en Karen Damen bekend: uit die poule van zes juryleden zullen elke aflevering telkens vier ‘speurders’ aantreden.

jvh
Bron: Het Laatste Nieuws

Janssens, Beeckmans en Peelman namen vorig jaar zelf deel aan ‘The masked singer’. “Ik denk dat ik door mijn ervaring van zelf in zo’n pak te zitten op andere dingen ga letten dan de andere speurders”, aldus Peelman in Het Laatste Nieuws. “Maar ik hoop vooral dat de nieuwe Masked Singers zich gaan amuseren, want dat was ik zelf vergeten te doen door de stress.”

“Superinteressant om dit seizoen eens van de andere kant mee te kunnen maken”, zegt Beeckmans. “Het was heel erg moeilijk om de stemmen te herkennen, nochtans zitten er hele bekende mensen bij. Ik ben een paar keer heel erg verrast door wie er achter het masker tevoorschijn kwam.”

“Ik ga vooral op de performance letten”, aldus Janssens nog. “Natuurlijk ook op de stem, maar ik vind het vooral belangrijk dat het een leuke act is met alle toeters en bellen die erbij horen.”

‘The masked singer’ wordt vanaf 14 januari uitgezonden op VTM.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer