© Instagram

Zo komt Kendall Jenner aan haar strakke buik

Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van La Perla en verklapt op haar eigen blog hoe ze aan haar strakke buik komt. Modellenwerk is topsport, en ook Kendall Jenner traint hard om haar lichaam strak te houden. "Altijd, en overal. Zowel thuis, als onderweg".

elvh

Kendall Jenner (21), het halfzusje van Kim Kardashian, heeft verklapt hoe ze aan haar strakke buik komt. "Het is hard werken", schrijft ze op haar website. "Ik volg een zware workout met mijn personal trainer Gunnar Peterson, en werk het liefst aan mijn buikspieren. Soms zijn de oefeningen zo zwaar dat het de dag erop zelfs pijn doet als ik moet lachen."

Een modellenlichaam en een strakke buik krijg je dus niet vanzelf, maar vergt - zelfs voor Kendall Jenner - heel wat doorzettingsvermogen en training. "Mijn gouden tip is de Instant Abs Trainer, een app met verschillende buikspieroefeningen. Ik doe echt overal oefeningen. Soms zit ik in de zetel en bedenk ik dat ik op dat moment beter sit-ups kan doen. En dan spring ik uit de zetel en doe ik het gewoon."

"Ik raad iedereen aan om de app te downloaden. Het is mijn grootste motivatie om ook echt te werken aan mijn lichaam", schrijft ze op haar blog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer