BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert past voor WK veldrijden in Fayetteville: “Moeilijkere keuze dan gedacht”

VeldrijdenWout van Aert (27) rijdt zondag, op het BK in Middelkerke, zijn laatste cross van deze winter. Voor het WK in Fayetteville, eind deze maand, past hij. “Met pijn in het hart”, gaf hij na zijn achtste seizoenszege in Herentals toe. “Maar in deze fase van mijn carrière wil ik andere dingen winnen.”

74 reacties

  • bob jansens

    2 jaar geleden
    Wout had natuurlijk ook zijn doelen kunnen aanpassen bv 3 wereldtitels in 1 jaar (cross, tijdrijden en weg)
  • Jan Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Dan moet hij ook passen voor het BK.
  • Philip Van Langenhove

    2 jaar geleden
    Veel respect voor Wout's beslissing.... Anderzijds ging hij wel die wereldtitel veldrijden pakken en dan was zijn seizoen al goed geweest en 't moet dan op de weg nog allemaal beginnen....!! Gemiste kans....krijgt hij later spijt van ...maar nogmaals ..veel respect voor Wout !!
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    als Wout naar het WK gaat, dan gaat hij als grote favoriet, en verwacht men dat hij wint (waarbij de critici dan nog gaan beweren dat hij gewonnen heeft omdat VdP er niet bij was), terwijl er geen enkele garantie is dat hij wint. Als zo'n WK dan ook ten koste is van de voorbereiding van het wegseizoen dan is het logisch dat de ploeg verwacht dat hij niet naar het WK cyclocross gaat (hij is tenslotte een van de 10 best betaalde wegrenners van de wereld)
  • Ivan VDP

    2 jaar geleden
    M'n hart bloed , ... de juiste beslissing , hopelijk Tom Meeuwsen kampioen haha