© Het Nieuwsblad

Kerstfoto’s wakkeren geruchten aan: zijn Gloria Monserez en Aaron Blommaert een koppel?

Er waren al een tijdje vermoedens, maar nu lijken foto’s op Facebook het nieuws te bevestigen: Ketnet-gezicht Gloria Monserez (20) en Familie-acteur Aaron Blommaert (19) zouden een koppel zijn. Familieleden deelden foto’s van de twee samen op een kerstfeest, waarin Aaron getagd werd. Het management van de acteur wil de geruchten niet bevestigen noch ontkennen, de kiekjes zijn intussen verdwenen.

ED

Fans hadden al een vermoeden dat er iets gaande is tussen Gloria en Aaron, aangezien die laatste al een paar keer op de Instagrampagina van de Ketnet-wrapper verscheen. In mei van vorig jaar noemde ze hem haar knuffelcontact, en enkele dagen geleden verscheen Aaron in een post over Gloria’s overleden hond, waarop hij reageerde met een hartje.

Na een gezellig kerstfeest deelde familie van Aaron nu foto’s op Facebook waarop het koppel samen te zien is. Aaron werd getagd, waardoor de foto’s openbaar verschenen. Het feit dat Gloria en Aaron samen kerst vieren bij familie, lijkt duidelijk te maken dat ze een relatie hebben. Het management van Aaron wil dat nieuws echter “bevestigen, noch ontkennen”, schrijft HLN. De foto’s werden intussen verwijderd.

Aaron en Gloria leerden elkaar in 2019 kennen door de Ketnet-talentenjacht Wie wordt wrapper, die gewonnen werd door Gloria. De twee bleven contact houden en werden beste vrienden, aldus Gloria in een interview met TV Familie. “Aaron en ik zijn erg sterk in heftige discussies voeren”, zei ze toen. Niet alleen in de liefde, maar ook op werkvlak gaat het de twee jonge talenten voor de wind. Gloria maakte een goede beurt in De Slimste Mens ter Wereld en mag nu Hotel Romantiek presenteren op Eén. Aaron speelt in Familie, zingt in Bobby en is te zien in de film Bittersweet Sixteen, die nu in de bioscoop is.

LEES OOK:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER