Photo News
Volledig scherm
© Photo News

78 dagen speculatie over vaccinatiestatus, maar uiteindelijk werd het een ‘njet’ voor Djokovic: een chronologische terugblik

Australian OpenNiet vies van een beetje drama en spanning. Ook naast het tennisterrein. Novak Djokovic hield de sportwereld samen met de Australische instanties goed twee maanden in de ban over zijn vaccinatiestatus en zijn deelname aan de Australian Open.

9 reacties

  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Hij heeft het recht zich niet te laten vaccineren. Net als Australië als soevereine staat het recht heeft ongevaccineerden op hun grondgebied te weigeren. Daar kan de heer Djokovic niets aan veranderen. Ook de Servische president niet. Die beslist in Servië, niet in Australië.
  • ronny cuypers

    2 jaar geleden
    Niemand is verplicht om zich te laten vaccineren. Niemand is verplicht om medische gegevens te delen. Iedereen is verplicht om de gevolgen te dragen van persoonlijke beslissingen.
  • Patrick Rasschaert

    2 jaar geleden
    Hij draagt de gevolgen van zijn daden zo simpel. Groot gelijk als de premier zegt dat de toeschouwers moeten gevaxineerd zijn dus ook de spelers. Geen uitzonderingen.
  • Richard Busse

    2 jaar geleden
    Het is zijn recht om dit kenbaar te maken of niet maar, dan moet hij de gevolgen ook dragen zoals ze zijn en als het overal verplicht is moet hij maar stoppen met deze mooie sport.
  • Charity Swinnen

    2 jaar geleden
    Denkt meer te mogen dan een ander, in australie pakt dat niet