Vlaming in Australië over Djokovic-rel: “Iedereen gelijk voor de wet”

Australian OpenMag hij deelnemen of niet? Dat is dé vraag die heel Australië en veel tennisliefhebbers nu al dagen beroert. Novak Djokovic had zijn uitzondering voor de Australian Open beet, maar die werd na luid protest weer ingetrokken. De internationale nummer één van het mannentennis zit nu vast in een quarantainehotel en gaat in beroep tegen de beslissing. Maar hoe kijken de Australiërs zelf naar de hele heisa? En is het land nog steeds zo afgesloten van de buitenwereld? Heidi Van Gerwen woont in Adelaide, in het zuiden van Australië. Zij geeft ons een Australische kijk op de tennisrel en op de coronasituatie down under.  

6 reacties

  • johan graindor

    2 jaar geleden
    Gelukkig zijn niet alle landen zoals Belgie!!!
  • Rachid Azdoud

    2 jaar geleden
    Als hij Australië wil binnenkomen dan zij er regels , en die gelden voor iedereen
  • Philip Knaepen

    2 jaar geleden
    Terechte beslissing. Het is altijd wel iets met die streken_man.
  • Pim Pauwels

    2 jaar geleden
    Waar gaat dit eigenlijk over, is er dan nog twijfel of iemand eender wie zich dan niet aan regels moet houden. President, koning, top sporter, politieker, allemaal hebben ze dezelfde rechten en plichten als ons! Hij dus ook
  • gudrin quae

    2 jaar geleden
    Hou aub op met al dat gezever. Iedereen gelijk. Iedereen heeft her recht om vaccin te weigeren, MAAR, moet daarvan ook de consequenties ondergaan. Niet gevaccineerd? ... Blijf in je kot!! Gevaccineerd ... Blijf desondanks voorzichtig, hou afstand en draag mondmasker.