Djokovic (rechts) verlaat Australië.
Volledig scherm
Djokovic (rechts) verlaat Australië. © REUTERS

Wat nu? Novak Djokovic dreigt komende maanden voor nog heel wat gesloten deuren te staan

Australian OpenGeen Rod Laver Arena voor Novak Djokovic, wel een plekje thuis voor de buis. De nummer één van de wereld verloor niet alleen zijn tweede beroepszaak en de kans op een 21ste grandslamtitel maar wordt ook drie jaar uit Australië gebannen. Een nederlaag die pijn doet. Wat nu met de 34-jarige Serviër, wetende dat hij als niet-gevaccineerde nog op heel wat gesloten deuren zal botsen - of alleszins veel tegenkanting zal krijgen. Gooit hij zijn principes overboord of haalt z’n eergevoel het?

1452 reacties

  • Cornet Meurmans

    2 jaar geleden
    Iedereen gelijk voor de wet
  • Garrit Hinderyckx

    2 jaar geleden
    waarom zon mediagekte om iemand die weigert zich te laten vacineren, een prik, die je zelfs niet voelt of misschien wat ongemak nadien, en `t probleem is weg? wie is deze persoon meer dan iemand anders. toelaten is reactie krijgen waarom hij wel en ik niet. keep it simple, and healty.
  • Annie Vancauteren

    2 jaar geleden
    Gaat het over gezonde mensen of over dictatuur. Overheden en andere hoeven geen tests en zeker ook geen vaccinatie
  • Frans Peeters

    2 jaar geleden
    Gaat over gezonde tennisser of over gevaccineerde tennis
  • Norbert Corten

    2 jaar geleden
    Waarom moet een logische en duidelijke wetgeving die gehandhaafd wordt zoveel heisa teweegbrengen ? Omdat het toevallig een beroemd een befaamd tennisspeler is die de regels aan zij laars lapt. Hij heeft er zelf voor gekozen.