Djokovic (rechts) verlaat Australië.
Volledig scherm
Djokovic (rechts) verlaat Australië. © REUTERS

Wat nu? Novak Djokovic dreigt komende maanden voor nog heel wat gesloten deuren te staan

Australian OpenGeen Rod Laver Arena voor Novak Djokovic, wel een plekje thuis voor de buis. De nummer één van de wereld verloor niet alleen zijn tweede beroepszaak en de kans op een 21ste grandslamtitel maar wordt ook drie jaar uit Australië gebannen. Een nederlaag die pijn doet. Wat nu met de 34-jarige Serviër, wetende dat hij als niet-gevaccineerde nog op heel wat gesloten deuren zal botsen - of alleszins veel tegenkanting zal krijgen. Gooit hij zijn principes overboord of haalt z’n eergevoel het?

1452 reacties

  • Cornet Meurmans

    2 jaar geleden
    Iedereen gelijk voor de wet
  • Garrit Hinderyckx

    2 jaar geleden
    waarom zon mediagekte om iemand die weigert zich te laten vacineren, een prik, die je zelfs niet voelt of misschien wat ongemak nadien, en `t probleem is weg? wie is deze persoon meer dan iemand anders. toelaten is reactie krijgen waarom hij wel en ik niet. keep it simple, and healty.
  • Annie Vancauteren

    2 jaar geleden
    Gaat het over gezonde mensen of over dictatuur. Overheden en andere hoeven geen tests en zeker ook geen vaccinatie
  • Frans Peeters

    2 jaar geleden
    Gaat over gezonde tennisser of over gevaccineerde tennis
  • Norbert Corten

    2 jaar geleden
    Waarom moet een logische en duidelijke wetgeving die gehandhaafd wordt zoveel heisa teweegbrengen ? Omdat het toevallig een beroemd een befaamd tennisspeler is die de regels aan zij laars lapt. Hij heeft er zelf voor gekozen.
  1. REACTIES. “Nu willen we absoluut die finale”: Vanaken had dit maand geleden nooit voor mogelijk geacht
    15

    REACTIES. “Nu willen we absoluut die finale”: Vanaken had dit maand geleden nooit voor mogelijk geacht

    Eén matige helft in de stadsderby tegen Cercle Brugge. Wat daarop volgde, had niemand dit seizoen nog verwacht van Club Brugge. Twee topmatchen in de competitie werden overtuigend gewonnen, een tweeluik tegen PAOK in een Europese kwartfinale werd vakkundig afgehandeld. Met dank aan tussenpaus Nicky Hayen, die ook in Thessaloniki de juiste knoppen indrukte. Een eerste succesje voor de T1 ad interim, die zichzelf beloont met een historisch tweeluik tegen ACF Fiorentina.
  2. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen