Brian Armstrong, cryptomiljardair en CEO van Coinbase.
Volledig scherm
Brian Armstrong, cryptomiljardair en CEO van Coinbase. © RV/Getty

Baas van cryptoplatform Coinbase koopt villa van 118 miljoen euro

Brian Armstrong, CEO en medeoprichter van Coinbase, heeft in Los Angeles een villa gekocht van 133 miljoen dollar, omgerekend 118 miljoen euro. Het gaat om de op drie na duurste woningaankoop ooit in Californië. De techmiljardair werd steenrijk door de beursgang van Coinbase, een platform waarop je cryptomunten kan kopen.

10 reacties

  • guido van der heyden

    2 jaar geleden
    hier snappen ze nog altijd niet de euro is een valse tastbare munt betaal met je kaart en je doet ook een verkoop in digi munten
  • Samuel Sandovalleri

    2 jaar geleden
    Dus met wat heeft hij die villa gekocht? Met crypto? Juist, met Dollars dus ... Maar ik gun het hem van harte! Hij kan de mensen op een slimme, vrijwillige en legale manier geld afhandig maken zoals elke andere succesvolle zakenman. Top!
  • John Stahl

    2 jaar geleden
    @Piet Vermeulen: Ik heb een redelijk goed idee hoe blockchain werkt. Maar de duizenden soorten crypto-munten gebasseerd daarop en de nieuwe rage NFT's is allemaal dik bedrog. Ik dacht dat de bedoeling was om transacties obscuur te maken zodat uw privacy voor de overheid gevrijwaard is, niet om er stinkend rijk van de worden, dat is puur speculatie.
  • mike milan

    2 jaar geleden
    Toch één iemand die geld verdiend aan die luchtbel….verder ken ik NIEMAND.
  • Piet Vermeulen

    2 jaar geleden
    En nog zijn er die niet snappen hoe blockchaintechnologie werkt. Nog veel werk aan de winkel hier.