.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Unieke babbel met Gouden Schoen-favorieten De Ketelaere, Lang en Vanaken: “Misschien krijg je wel een boete voor die rode kaart, Noa” - “Dan ga ik niet akkoord”

Gouden SchoenHet moet de eerste keer zijn op deze sportpagina’s dat een interview in twee delen wordt gepubliceerd. Gaat u zitten voor een unieke en onvergetelijke babbel met dé drie van Club: Hans Vanaken (29), Noa Lang (22) en Charles De Ketelaere (20). Eerst het luchtige aperitief, inclusief entree. Later het (serieuze) hoofdgerecht. “Niet zeggen dat ik me slechter kleed dan Hans, Charles!”

36 reacties

  • Eddy Van overstraeten

    2 jaar geleden
    Jaloezie niks meer niks minder
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Patrick De Bock anders moet jij het eens voordoen hoe goed je moet zijn in de JPL om de Gouden Schoen te kunnen winnen. Commentaar geven vanuit uwe zetel is toch makkelijk hé 👌🙄.
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Misschien kan Patrick de Bock de gouden zeurkous en hartenfretter in ontvangst gaan nemen. Voor Albert de Lovendegem krijgt de Mauve kompanymouwfrotter.
  • Peter Berg

    2 jaar geleden
    Jullie maken van die Gouden Schoen verkiezing meer dan het in werkelijkheid waard is.
  • Brian Rampelberg

    2 jaar geleden
    Charles De Ketelaere gaat winnen en dat zou het meest logische zijn. Hij is de toekomst, hij is jong en heeft veel progressie gemaakt, hij is daardoor niks voor niks Rode Duivel geworden. Hij heeft in de Champions League geweldige dingen laten zien en in de Jupiler League heeft hij ook al een heleboel goals en assists. En volgend jaar speelt hij in een buitenlandse topclub, dus ik vind als eerbetoon die Gouden Schoen verdient. En wie niet akkoord is, is gewoon blind.