Sandra Kim.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Kim. © Christelle Verstraete

Sandra Kim niet te zien in nieuwe seizoen 'The Masked Singer': "Zó teleurgesteld dat VTM me niet vroeg”

ShowbizzZe maakte een diepe indruk vanaf haar allereerste noot en dus won Sandra Kim (49) het allereerste seizoen van ‘The Masked Singer’. Je zou denken dat het haar in Vlaanderen weer helemaal op de kaart zette, maar helaas, corona stak er een stokje voor. “Ik ben zó boos”, geeft de zangeres toe. Ze vertelt wat ze van de coronamaatregelen vindt, blikt vooruit op haar vijftigste verjaardag en geeft tips aan de kandidaten van het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’. “Giovanni Kemper stond zo ongeveer te stikken in zijn kostuum.”

45 reacties

  • Ilse Verlinden

    2 jaar geleden
    Deftig Nederlands? Daarvoor moet je bij deze jury ook niet zijn. Karen Damen moet er trouwens zeker uit, die speelt het spel gewoon niet eerlijk. Bellen naar mensen om te horen of ze bereikbaar zijn tijdens repetities?
  • Peggie Van Audenhove

    2 jaar geleden
    Sandra Kim spreekt wat mij betreft perfect nederlands, haar echtgenoot is bovendien nederlandstalig en zijzelf is Italiaanse van afkomst, dus perfect frans zal ze ook misschien wel niet spreken. Dat van die taal is gewoon een heel flauw excuus. Zij had daar moeten zitten, punt! Het is dé trend hedendaags van de vlaamse tv-programma makers om de foute keuzes te maken blijkbaar. Draken van series en spelletjesprogramma worden de norm en klasse en kwaliteit worden van het scherm geweerd.
  • carina Verbruggen

    2 jaar geleden
    Waarom niet ? Snap het niet , een gouden stem
  • Didi Bellens

    2 jaar geleden
    Van mij mocht ze ook gemakkelijk in de plaats zitten van beide dames ttz dat beide andere dames vervangen worden door Sandra Kim.
  • Jean-Paul Vonck

    2 jaar geleden
    Als ik de namen zie van de panelleden denk ik niet dat het spreken van onberispelijk Nederlands een bepalend selectiecriterium is geweest. Mij lijkt het eerder dat men weer de koek heeft verdeeld onder het inteelterig clubje van VTM-BV's.