De Ketelaere, Lang en Vanaken.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ketelaere, Lang en Vanaken. © Photo News

DEEL 2. Na het luchtigere aperitief, het hoofdgerecht met De Ketelaere-Lang-Vanaken: “Dat niemand van Club wint? Dat gaat niet gebeuren”

Gouden SchoenNa het luchtige aperitief: het serieuze(re) hoofdgerecht. Gaat u opnieuw zitten voor deel twee van de unieke en onvergetelijke babbel met dé drie van Club: Hans Vanaken (29), Noa Lang (22) en Charles De Ketelaere (20). “Jij wordt echt niet ondergewaardeerd, Charles. Dat weet je zelf ook.”

16 reacties

  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Kunnen ze niet gewoon alle spelers in België en de Belgen in het buitenland samen nemen om een winnaar uit te kiezen? Niet apart beoordelen. Dan krijgen we tenminste een echte goede speler als winnaar.
  • Jean-Pierre Van der Cruyssen

    2 jaar geleden
    De voorsprong van Onuachu na de eerste ronde zal zodanig groot zijn dat ze er niet meer zullen aankunnen, in de tweede ronde zullen ze teveel punten van mekaar afpakken.
  • Rémi Vervaecke

    2 jaar geleden
    Ik vind dat Charles De Ketelaere de gouden schoen verdient omdat hij over heel het seizoen de beste was.
  • Rémi Vervaecke

    2 jaar geleden
    Ik vind dat Charles De Ketelaere de gouden schoen moet winnen omdat hij over het hele seizoen de beste was.
  • Gerrit Malego

    2 jaar geleden
    De Gouden Schoen moet gaan naar een ambassadeur van de sport, die zich zowel sportief als sociaal, op en naast het veld gedraagt en presteert. En die Noa Lang mogen ze dan al schrappen, het is een heethoofdje dat weinig professionalisme vertoont, hoe goed hij ook kan voetballen. Voor mij gaat het dan nog tussen CDK en HVA, en moge de beste winnen !