AP
Volledig scherm
© AP

Psychologen pleiten voor verplichte vaccinatie, maar zien één valkuil

De voordelen van een verplichte vaccinatie zijn talrijk en wegen zwaarder door dan de nadelen. Dat staat in een nieuw advies van de expertengroep Psychologie & corona, waarover Het Nieuwsblad vandaag bericht. 

141 reacties

  • op de beeck eddie

    2 jaar geleden
    Een verplichting is een duidelijke misdaad tegen de menselijkheid en de wilsbeschikking over eigen lichaam. Als het zo zeker is, waarom neemt nog de overheid noch de Nog Pharma de verantwoordelijkheid op zich voor eventuele complicaties en neveneffey??
  • danny kimpe

    2 jaar geleden
    Mogen verplichten wat ze willen. Het komt er nooit in!.
  • Patricia Bursens

    2 jaar geleden
    Nu zijn ze dat vaccin aan het testen op ALSTUBLIEFT 1400 mensen. En dat, voor de 10000000 mensen die onze slimme politiekers willen verplichten.
  • Philippe Vanderauwera

    2 jaar geleden
    Wie nu niet gevaccineerd is, zal het nooit worden en al zeker niet verplicht. Zulk een verplichting zal enkel maar tot meer verzet en burgerlijke ongehoorzaamheid leiden.
  • Emmanuel Veraart

    2 jaar geleden
    Beste Vera Hoorens, Uw bewering 'hoe extremer ze zijn, hoe minder mensen zich zullen laten meeslepen', daar zou ik toch nog niet zo zeker van zijn als ik U was. Luider en extremer zal het niet worden , want dat helpt toch niet. Het zal eerder onder 'de waterlijn' gebeuren, zoals onze experts zo mooi kunnen zeggen.