Wolf, Koningin en Duiker: de finale van het eerste seizoen van TMS op VTM lokte 2,1 miljoen kijkers. Het is daarmee het best bekeken programma ooit op de commerciële zender.
Volledig scherm
PREMIUM
Wolf, Koningin en Duiker: de finale van het eerste seizoen van TMS op VTM lokte 2,1 miljoen kijkers. Het is daarmee het best bekeken programma ooit op de commerciële zender. © VTM

Achter de Vlaamse schermen van ‘The Masked Singer’: strikt geplande plaspauzes en 200.000 euro boete voor loslippigen

TVVrijdag start op VTM het langverwachte tweede seizoen van ‘The Masked Singer’, vorig jaar het best bekeken programma ooit op de commerciële zender. In deel twee van deze unieke reeks duiken we achter de schermen van die Vlaamse versie, volgens The Economic Times ‘wereldwijd één van de strafste’. Niet slecht voor een programma waarbij zelfs ervaren tv-rotten op voorhand grote bedenkingen hadden: “Veel meer dan het zoveelste geflipte televisieformat uit Zuid-Korea leek het me niet.”

12 reacties

  • Bruno Vermeire

    2 jaar geleden
    Het is dat die onnozelaars toch zo een contract tekent, nietwaar ?
  • Annie vergauts

    2 jaar geleden
    Het is een grote schande voor VTM dat Sandra Kim niet in jury komt van dit programma, Zij die het zo prachtig gedaan heeft en een stem van goud, weet beter als welke persoon wie kan schuilen en zingen achter Masked Singer.
  • hans jacobs

    2 jaar geleden
    Vorig seizoen heb ik volledig uitgekeken, maar bij dit seizoen ga ik toch afhaken, want dit is het soort programma wat ik snel beu word.
  • Annette Van Meervelde

    2 jaar geleden
    En de winnaar is nu al bekend. Al wat op tv komt is op voorhand verkocht
  • Luciano van As

    2 jaar geleden
    Tof programma ! Ik kijk er echt naar uit. 200.000 euro boete vr loslippigheid .. dat is niet min!