Greg Van Avermaet en Oliver Naesen.
Volledig scherm
PREMIUM
Greg Van Avermaet en Oliver Naesen. © BELGA

Hoe ploegmaats Van Avermaet en Naesen troost vinden bij elkaar over een slecht seizoen: “We spreken er soms wel over, dat het is om de muren van op te lopen”

WielrennenGreg Van Avermaet (36) en Oliver Naesen (31) zouden een nieuw droomkoppel vormen bij het Franse AG2R. Maar moesten op het einde van het seizoen troost vinden bij elkaar. Zo teleurstellend is 2021 voor beide renners geweest. 2022 moet beter, maar hoe? Van Avermaet gaat zijn boostervaccin uitstellen en Naesen gaat minder hard trainen. “Zo is dat met koers, het kan alle kanten uit.”

25 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Als hij zijn "booster" uitstelt, zal hij misschien niet moeten rijden in Frankrijk. Probleem opgelost.
  • Antoine Van De Velde

    2 jaar geleden
    Greg is de Clijsters van de koers volgens Patrick,zou hij gelijkenis zien in hun heel mooie erelijst??
  • Patrick Van bouwel

    2 jaar geleden
    Hebben mooie jaren gekend maar het is tijd om hand in eigen boezem steken en toegeven dat dit jaar hun laatste jaar wordt. Er is een tijd van komen en gaan
  • KRIS SEGERS

    2 jaar geleden
    Komen beide veel te kort tegen Mathieu VDP en Wout VA. Greg heeft nog een mooi palmares bijeengereden maar Oliver zijn palmares is maar bleekjes. Heel sympathieke kerel maar verre van topcoureur. Weten zelf wel dat ze niet meer opgewassen tegen het jonge geweld maar blijven verkondigen dat ze nog klassiekers kunnen winnen... je zelf goed kunnen verkopen noemen ze dat waarbij Greg teert op zijn mooi koersverleden en Oliver op zijn sympathieke kop.
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Sorry, maar van avermaet is de clijsters van de koers. En daarmee is alles gezegd