Radja Nainggolan in opmerkelijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”

Gouden SchoenRadja, zoals we hem kennen: recht voor de raap. Nainggolan (33) was gisteravond een van de topgasten op de Gouden Schoen, en dus kon een uitgebreid interview met Gilles De Bilde niet ontbreken. De sterkhouder van Antwerp kwam daarin terug op enkele uitspraken die hij vorige maand deed over Noa Lang (22). “Als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.”

14 reacties

  • Constantijn Stevens

    2 jaar geleden
    En of Radja gelijk heeft, elke objectieve voetballiefhebber denkt hetzelfde over Lang. De arrogantie DRUIPT van zijn gezicht. Vraag maar na in Nederland, ze kennen Noa daar al te goed en Van Gaal bleef zelfs beleefd in zijn interview: “Zijn maniertjes moet hij thuis laten of t zal snel over zijn”. Dat verwend jochie dat in België VEEL TE SNEL de hoogte werd in geprezen,gouden schoen moest hij krijgen enkel om komende transferprijs nog wat hoger te zetten.Geef toe,er zijn hier veel betere spelers
  • Ilse Verlinden

    2 jaar geleden
    Mooi gezegd? Verstandig? Respect? Geen woorden, maar daden zou ik zo zeggen, Radja! Liever een vinger op de mond, dan dronken te snel rijden.
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Er waren toch genoeg oude RD spelers die men kon aanspreken om op de stoel te komen zitten. Ik denk dat het meer van VTM was te doen om Martinez een peer te stoven, van...zie je hem zitten de beste RD die je thuis hebt gelaten.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Mooi gezegd Radja, ik denk dat ook als ik bijvoorbeeld iemand te snel en onverantwoord zie rijden in de stad. Dan gaat door mijn hoofd wat doet die toch allemaal...
  • Frederik Lootens

    2 jaar geleden
    Naigolan mijn respect voor jou gaat alleen maar de hoogte in. Perfect verwoord.