De spelers van OH Leuven warmden zich nog op deze namiddag. Rechts: T2 Steven Defour werkte met KVM louter een training af in Mechelen.
Volledig scherm
De spelers van OH Leuven warmden zich nog op deze namiddag. Rechts: T2 Steven Defour werkte met KVM louter een training af in Mechelen. © Belga/VTM Nieuws

Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testprotocol”

Jupiler Pro LeagueGeen OH Leuven - KV Mechelen vandaag. Deels uit noodzaak, maar vooral als statement. Malinwa kreeg gisteren namelijk geen uitstel van de Pro League, ondanks positieve testen bij de eerste keeper en de reservedoelman. “Dat konden we niet aanvaarden. Als directie waren we zeer teleurgesteld in de beslissing van de kalendercommissie”, zo zegt CEO van KVM, Frank Lagast.

74 reacties

  • Jose Van Hauwaert

    2 jaar geleden
    @Frederik Lootens. 3 - 0 zal wel genoeg en juister zijn zeker. U loopt 15 jaar achter maat. Groeten nog.
  • David Van der Auwera

    2 jaar geleden
    Respect voor kv. Pro league stel orde op zaken!
  • Frank Van Driessche

    2 jaar geleden
    De bond maakt regels die ze zelf niet volgen!
  • Mieke Dessein

    2 jaar geleden
    Voetbal staat toch niet boven corona waar zijn we mee bezig
  • Azert Allee

    2 jaar geleden
    Je wilt niet spelen omdat je het een te grootte risico vind voor COVID maar een training doe je dan wel. Kies dan om je training ook uit te stellen en mondmaskers te dragen (zeker als je met ondersteunend personeel staat te praten langs de zijkant). Hetzelfde voor de buitenlandse stage (als je amper 14 spelers had wegens covid, misschien die dan ook uitstellen en caurantaine?)