François De Keersmaecker
Foto: Mpics
Volledig scherm
François De Keersmaecker Foto: Mpics © smb

Slechts één kans in zaak Propere Handen: 56 verdachten meteen naar hof van beroep

Als de 56 verdachten in de zaak Propere Handen ook effectief voor de rechter komen, zal dat meteen voor het hof van beroep zijn en dus niet voor de correctionele rechtbank. Dat komt omdat François De Keersmaecker, de ex-voorzitter van de Voetbalbond en verdachte in het dossier, plaatsvervangend rechter is voor de ondernemingsrechtbank in Mechelen. Dat betekent dat De Keersmaecker, samen met alle andere verdachten, meteen voor het hof van beroep zal worden berecht. Beroep is dan niet meer mogelijk. 

20 reacties

  • Benny Buyst

    2 jaar geleden
    En voor Keygnaert ng een paar design schoenen en een maatpak.
  • Francis Nagels

    2 jaar geleden
    In een echt eerlijke voetbal wereld ? Zouden deze mensen direkt uit hun functie moeten ontheven worden !! Tot un onschuld is bewezen ! Men moet nu direkt ingrijpen,en niet wachten,buiten allemaal dat zouden de supporters moeten eisen,het zouw voor elke club op termijn beter zijn.Te beginnen met de voetbalbond,ik hoop dat de politiek is ingrijpt in deze maffia,iedereen weet al jaren van deze bedriegers ! En toch zijn ze nog manager,voorzitter en etc.Weg ermee voor eens en altijd !
  • Guy Soetewey

    2 jaar geleden
    1 keer 2 keer in beroep de tovertruc van criminelen. Kunnen blijven procederen is een gunst aan criminelen
  • luc van win

    2 jaar geleden
    Zal wel weer veel bla bla en weinig boem boem worden T' is koning voetbal hé
  • Bob van der Valk

    2 jaar geleden
    Er zijn nog altijd procedurefouten die kunnen worden ingeroepen en daar zijn ze nu al mee bezig, trust me. Nog iemand een Rolex?