Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © AFP

Servische president wijst Australië met de vinger na “mishandelen” Djokovic: “Ze hebben vooral zichzelf vernederd”

Australian OpenDe Servische president Aleksandar Vucic heeft hard uitgehaald naar de Australische autoriteiten. Vucic beschuldigde Australië eerder al van het “mishandelen” van zijn landgenoot Novak Djokovic, en vindt dat hun beste tennisser met opgeheven hoofd naar Servië kan terugkeren. Het beroep van Djokovic werd afgewezen nadat zijn visum werd opgeheven, hij moet het land verlaten.

21 reacties

  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Zijn zogezegd QR herstelcode gaat rond op internet. Naar het schijnt gaf die een negatieve test aan. Door vele mensen gecheckt met de controle app. Ik heb die app ook omdat ik die ook regelmatig moet gebruiken. Ik probeerde het daarnet en nu wordt de code zelfs niet meer herkend. Duidelijk gefoefeld om alsnog Australie binnen te mogen. Gelukkig hebben de Australische autoriteiten zich niet laten vangen aan zijn leugens,
  • Johan Goris

    2 jaar geleden
    Wie heeft er gelijk? Kwestie van standpunt natuurlijk. Een minderheid heeft nooit gelijk.
  • Willy Schepers

    2 jaar geleden
    Mishandeling? Hij heeft eens een paar dagen in een hotelletje moeten zitten waar u en ik op vakantie zouden gaan.
  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Jullie staan heel alleen Servië. De hele wereld behalve enkele zeer zeldzame uitzonderingen schaart zich achter Australië.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Knap hoe Australie geen onderscheid maakt tussen mensen die het land binnenkomen en consequent de regels hanteert. Ik zie het hier in Europa niet gebeuren. Daarnaast krijgen we een zielige reactie van een president die het woord mishandeling in de mond durft te nemen wat het uiteraard niet is. Die dan ook dit individueel geval op een hele natie uitvergroot.